EEN NAAM VOOR DE STATIONSHUB : DE STOASJE

Posted by on aug 27, 2018 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor EEN NAAM VOOR DE STATIONSHUB : DE STOASJE

De Stationshub is het project waarbij het Sociaal Huis, OC Sint Jan de Deo en Tordale samenwerken aan het verbinden van mensen en diensten en waarbij inclusie van mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking centraal staat. Sedert eind maart 2018 worden er elke donderdag in en vanuit de Stationshub taken opgenomen.

Van eind mei tot 31 juli werden inwoners, voorbijgangers, treinreizigers,… uitgenodigd om met de werking te komen kennismaken en te stemmen op een passende naam. Wie zijn/haar stem uitbracht maakte eveneens kans op het winnen van een geschenkenmand.

Door het College van Burgemeester en Schepenen werd de winnaar van de geschenkenmand met lokale en fairtradeproducten uitgeloot en overhandigd op donderdag 23 augustus 2018.

 

Elke donderdag is iedereen welkom in Stationshub De Stoasje: je bent er welkom als inwoner of als passant om te zien wat er gedaan wordt, om een babbeltje te slaan, om samen een gezelschapsspel te spelen of jouw talenten te delen,… Je bent er welkom als vereniging die beroep wil doen op de hulp van de mensen van De Stoasje. Uiteraard ben je ook welkom indien je een (vermoeden van) verstandelijke beperking hebt en je graag in de Stationshub De Stoasje wil komen in het kader van dagbesteding. We zoeken samen met jou of hiervoor budget door het VAPH kan voorzien worden.

Contact: elke donderdag in Stationshub De Stoasje, Stationsplein 2 Kortemark of op stationshub@kortemark.be