Vrijwilligerswerking

Naast deze groep mensen willen we zeker onze vrijwilligers niet vergeten. Zij creëren immers eveneens heel wat extra kansen voor onze bewoners.

Ben jij ook een bezzzige bij?

Bij

Wil je graag iets betekenen voor onze bewoners?

Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen?

Wil jij graag jouw talenten en interesses delen?

Folder vrijwilligerswerking

 Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op, want wij zijn op zoek naar jou!

Misschien voel jij je als bezige bij aangetrokken tot één van onze vacatures:

  • Sportief? Kom dan zeker met ons mee voor een fikse wandeling of een leuke uitstap!
  • Bespeel jij een instrument? Dan zijn wij alvast een enthousiast publiek!
  • Lekkernijen proeven…Geuren opsnuiven…Help je ons bij een kookactiviteit?
  • Creatieve ideeën om onze namiddag in te vullen? Een helpende hand is steeds welkom!
  • Hallo, ik zie graag kinderen aan het werk, zouden jullie het tof vinden als ik een bezoekje breng aan jullie klas/groep? Dan mogen jullie mij zeker een seintje geven!
  • Binnen onze organisatie is het niet altijd haalbaar om veel begeleiders in te schakelen bij externe doktersbezoeken. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons mee kunnen ondersteunen en willen instaan voor extra begeleiding tijdens deze consultaties.
  • Bonjour! Kan jij een aardig woordje Frans? Ik zou het leuk vinden om af en toe een praatje met jou te maken!
  • Zin om onze bewoners te helpen openbloeien op een zin- en liefdevolle manier? We zouden het enorm waarderen dat jij ons enthousiast team komt ondersteunen. Onze bewoners genieten enorm van volgende zaken: wandelen, rijden met de rolstoelfiets, voet-, hand- en hoofdmassage, de geur van een lekker ontbijt, middagmaal of dessert opsnuiven. Maar het voornaamste is: ER ZIJN voor hen. Steeds van harte welkom!
  • Hallo, ik hou ervan om een bezoekje te krijgen, daarom zoek ik leuk gezelschap om samen met mij eens een tasje koffie te drinken. Goed om te weten, ik babbel er graag op los.
  • Hallo, ik ben 71 jaar. Ik ben een man van weinig woorden, maar geniet wel van gezelschap rondom mij. Ik hou ervan om een uitstapje te maken naar het plaatselijk café of ergens anders. Indien de uitstap niet te ver is, kan ik stappen aan de arm. Voor verdere afstanden maak ik gebruik van mijn rolwagen. In het plaatselijk café drink ik meestal een koffie en een cola. Ik rook ook graag een sigaartje. Heb je een plaatsje vrij in je agenda en heb je zin in een uitstapje samen met mij? Laat zeker iets weten!

 Misschien kan jij voor onze bewoners net dat extraatje meer betekenen en hen laten bloeien en groeien in de dingen die ze graag doen.

Heb je vragen of wens je verdere informatie, dan kan je altijd terecht bij Annelies Verscheure, verantwoordelijke van de vrijwilligerswerking (via mail: annelies.verscheure@fracarita.org, of telefonisch op het nummer 051/566307).